Spraytan

Spraytan Ermelo

Een gezonde bruine kleur bij Mooi by Christiene

Waarom kiezen voor een spraytan?

Spraytan Ermelo. Wij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen, goed is voor je huid. Met een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Je krijgt direct een prachtig egaal bruine huid! DHA (Dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product. Het is een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. Het zit in concentraties van 8% tot 14% verwerkt in tanning vloeistoffen. DHA veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid waardoor deze bruin kleurt.
Duur: ongeveer 10 minuten

Spraytan Ermelo

Tips voor en na de behandeling

Scrubben

Scrub de huid voor de behandeling, het liefst de dag ervoor. Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie (anders is je huid te gevoelig).

Douchen en/of baden

Wacht even met het nemen van een bad of douche meteen na de spray-sessie. De tanning lotion krijgt zo de gelegenheid om in de huid te trekken.

Make-up/parfum

Verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, crème, parfum en deodorant op de dag van de sessie wordt afgeraden.

Transparantie

Ook dien je – na de sessie – intensief transpireren even uit te stellen. Het beoefenen van sport met een overmatige transpiratie als gevolg, direct na de spray tan, wordt afgeraden.

Kleding

Draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed op de dag van behandeling.

Crème

Om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks vochtinbrengende crème op de gebruinde huid aan te brengen.

Full body

Hele lichaam en gezicht
€27,50,-

Boven- of onderlichaam

€15,-

Gezicht en decolleté

€12,50,-

Duo behandeling

(Twee personen)
€50,-
Spray-tan party mogelijk. Nodig minimaal 4 vriendinnen uit en u wordt als gastvrouw gratis gesprayd.

Direct een afspraak maken?

Rechtsonderin kan er direct een afspraak gemaakt worden.
Bij vragen kunt u ons altijd mailen, bellen of het contactformulier invullen.