Make-up

Make-up Ermelo

John van G collectie

Het voordeel van onze make-up

De John van G make-up collection is een grote en uniek collectie, waarbij u zelf decoratieve kleuren kunt uitzoeken. Verstandig, prettig voor de portemonnee en handig, want u kunt altijd zelf uw palet samenstellen.

De bekendheid van het make-upmerk John van G Make-up Collection groeit al ruim 25 jaar gestaag verder en dat is logisch. John van G volgt de mode op de voet en heeft daardoor een ruim assortiment met de nieuwste kleuren. Blushers, lipsticks, oogpotloden, oogschaduw, wenkbrauwpotloden, de collectie is zo uitgebreid dat er voor iedere smaak een passend product is. John van G staat niet alleen voor betaalbare kwaliteit en ruime keuze, maar heeft ook naam gemaakt vanwege het unieke navulbare magneetsysteem. Deze beautyboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wanneer de blokjes zijn opgebruikt, zijn ze gemakkelijk te vervangen voor nieuwe, losse blokjes.

Moodmatchers zijn onze bestseller; Ultra-comfortabele, lang houdende, vloeibare lipstick droogt mat op en geeft een intense kleur aan de lippen. Deze vloeibare lipstick is zoals iedere lipstick van Moodmatcher ‘smudgeproof’. Je kunt eten, drinken, en lachen zonder je lipstick te vervagen en de Liquid Matte Lipstick is waterproof! Verrijkt met Arganolie en vitamine E voor ultiem comfort en hydratatie.

Dag make-up

€30,-

Direct een afspraak maken?

Rechtsonderin kan er direct een afspraak gemaakt worden.
Bij vragen kunt u ons altijd mailen, bellen of het contactformulier invullen.